renovation venn
press to zoom
renovation venn
press to zoom
renovation venn
press to zoom
renovation venn
press to zoom
renovation venn
press to zoom
1/1

hermanus

overberg

renovation venn

A space for family, food, frivolity and festivity. This minor alteration for a loving family in Hermanus, plugs into the existing building in an unobtrusive way, creating a unique space for gathering and relaxation.

 

Over-sized seating and dappled overhead light, paired with rough local textures and strong horizontal lines create a space which is formal, yet informal, fixed, yet functional, thoroughly modern yet familiar.

 

Planned to open onto and preserve the site's generous garden and sensitive to the site's major views, this space is neither internal, nor external, subtly luxurious and down to earth.